Over ons

 

Voorliefde

Onze liefde en passie gaat uit naar hoogwaardige designartikelen van nationale en internationale topontwerpers. Dat is dan ook precies waar All-in-one-design voor staat: al het topdesign op het gebied van verlichting, tafels, vloerdecoratie en meubelen onder één dak in onze 1000 vierkante meter showroom in Utrecht.

 

In ons wekelijks wisselende assortiment vindt u alle luxe designmerken terug! Gerenommeerde nationale en internationale topmerken zoals Leolux, Rolf Benz, Jori, Design on Stock, Bert Plantagie, De Sede, Linteloo etc. zijn bij ons allemaal terug te vinden in de showroom!

Assortiment

De producten die wij aanbieden zijn allemaal in nieuwstaat of in zeer knappe jonggebruikte staat. Veel van onze producten zijn bijvoorbeeld showroommodellen geweest.  Wij kunnen onze scherpe prijzen veroorloven doordat wij in grote aantallen inkopen. Daarnaast kiezen wij voor een hoge omloopsnelheid boven hoge marges. Door onze waardevolle contacten en grote netwerk is ons aanbod altijd wisselend.

 

Alle producten op onze website zijn uit voorraad leverbaar. Via onze website kunt u uw bestelling plaatsen en kunnen wij de producten binnen 5 werkdagen (in overleg) bij u thuisbezorgen met onze eigen bezorgdienst. Daarnaast staan alle producten op voorraad in onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om in onze showroom, op afspraak, langs te komen en u te laten inspireren door ons aanbod.

 

De voordelen van All-in-one-design

Nieuw en jonggebruikt design voor een gereduceerde prijs

Alle topmerken onder één dak

Altijd uit voorraad leverbaar

Bezorging mogelijk door heel Nederland middels onze eigen bezorgdienst

Centraal gelegen showroom in Vianen